Industrijska zona LUKA bb, 71380 Ilijaš Sarajevo, BiH | +387 (0)33 222 202 |

Skeneri i mikrofilmska oprema

Mikrocop omogućava široku ponudu strojne i programske opreme za obuhvat dokumenata.

Specijalizirani smo za nabavu, implementaciju i održavanje opreme priznatog proizvođača Kodak Alaris.

Kao »Value Added Reseller« (VAR) omogućavamo razvoj i implementaciju specifičnih aplikacija, integraciju rješenja, savjetovanje kao i školovanje korisnika

Iz široke palete Kodak skenera pomažemo vam izabrati najbolji odgovor za vaše potrebe.

Skeneri za uredsko poslovanje

Manji skeneri namijenjeni su za uredsko poslovanje jer omogućavaju jednostavnu instalaciju i zauzimaju malu površinu na radnoj površini. Preporučeni dnevni volumen skeniranje je do 1.500 stranica, a brzina skeniranja je u prosjeku oko 30 listova u minuti. Skeniranje se obavlja uz pomoć automatsko uvlakača dokumenata a omogućeno je i plošno skeniranje dokumenata do veličine A4.

Odjelni skeneri

Korištenje odjelnih skenera preporučamo u većim prijemnim kancelarijama kao i kod rješavanja automatiziranog obuhvata podataka sa dokumenata. Dnevni preporučeni kapacitet skenera je od 3.000 do 7.500 dokumenata dnevno, a prosječna brzina skeniranja od 40 do 80 listova u minuti, ovisno o izabranom modelu. Odjelni skeneri omogućuju skeniranje uz pomoć automatskog uvlakača dokumenata, a omogućeno je i plošno skeniranje dokumenata do veličine A3.

Produkcijski skeneri

Produkcijski skeneri namijenjeni su uslužnim centrima i rješenjima za obuhvat podataka. Omogućavaju nam napredne sigurnosne mehanizme za nadzor pravilnosti prolaza dokumenta kroz skener, te napredne procesne alate za poboljšanje kvalitete skeniranih slika. Dnevni kapacitet tih skenera je preko 10.000 dokumenata, brzina skeniranja je više od 60 listova minuti. Produkcijski skeneri omogućavaju skeniranje uz automatski uvlakač dokumenata do formata A3.

Mikrofilmska oprema

Naša ponuda nudi široki izbor mikrofilmske opreme vodećih svjetskih proizvođača. U širokoj paleti proizvoda, na temelju vaših zahtjeva izabiremo model koji najviše odgovara vašim potrebama.